Gym Addition X GJ Small group & PT


Gym Addition en GJ Small Group & PT bundelen hun krachten om een nog krachtigere fitnesservaring te bieden. 💪

Dit partnerschap is een perfecte match tussen innovatie en persoonlijke begeleiding. Bij Gym Addition draait alles om het ontgrendelen van het volledige potentieel Gyms, met innovatieve technologie, persoonlijke voedingsplannen en exclusieve kortingen op vitamines en supplementen, met levering binnen 24 uur. 🏋️‍♀️🍏

GJ Small Group & PT staat bekend om hun toewijding aan persoonlijke ondersteuning en het helpen van leden bij het bereiken van hun fitnessdoelen. Met de hulp van het Gym Addition platform wordt een next level fitnesservaring geboden die ongeëvenaard is in de branche. 🏆

”Ik ben verheugd over het partnership met Gym Addition, dit helpt me om mijn klanten nog beter te ondersteunen bij het behalen van hun fitness doelstellingen. Ik ben totaal ontzorgt in het onboardingsproces en stelde me in staat me volledig te concentreren op mijn klanten”

Gert Jan Westerhout, eigenaar van GJ Small Group & PT

 

Succesverhaal Gym Addition
Ontgrendel het potentieel van jouw gym

More coming soon..